Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, MHP Sarıyer İlçe Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Kaymakam Bilgin, siyasi parti ve kurumların küskünlükleri bırakıp Sarıyer için hizmete yapmaları gerektiğinin altını çizdi.


Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, MHP Sarıyer İlçe Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu.  Ziyarette MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, MHP Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Tuğba Tozar’ın yanı sıra ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

KAYMAKAM BİLGİN’DEN HİZMET VURGUSU


IMG_3495Kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Bilgin, Sarıyer beklentisinin ötesinde renkli bir ilçe olduğunu ifade etti. Bilgin, “Sarıyer’e gelirken aslında birinci tereddüdüm vardı. İşte İstanbul büyük şehir ne de olsa sıcak bir ortam yok diye düşündüm. Ama Sarıyer’e geldiğimde durumun böyle olmadığın gördüm. Burası anadolu kültürünün yaşadığı sıcak bir kent. Dostluk sevgi ve sıcaklığın olduğu bir ilçe. Diğer bir nokta ise çok fazla kaçak yapının olması beni şaşırttı. Böyle lüks bir şehirde bu kadar düzensiz ve kaçak yapıların varlığı düşündürücü” şeklinde konuştu. Sarıyer’i sevdiğini ve hizmet etmekten gurur duyduğunu belirten Bilgin, “Önümüzde seçim var. Tüm partiler Sarıyer için projelerini ortaya koymalı ve bunun için dostluk içerisinde çalışmalıdırlar. Seçim bittikten sonra herkes kardeşçe Sarıyer’in geleceği için çalışmalı.  Tüm parti ve kurumlar küskünlükleri bırakıp Sarıyer hizmet üretmelidir” ifadelerini kullandı.

“SAĞLIK ALANLARINA DAİR SORUNLAR VAR”


IMG_3496Kaymakamı Bilgin’den sonra söz alan MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, ziyaret nedeniyle memnun olduklarını belirtti. Başta sağlık alanında yaşanan sorunlar olmak üzere Sarıyer’in sorunların detaylı bir şekilde anlatan Bilgiç, “Sarıyer birçok anlamda sorunların çok yaşandığı bir yer oldu son yıllarda. Sağlık alanlarına dair sorunlar var. İşte İstanbul’un akciğeri olarak adlandırılan ormanlar bu bölgede ve tahrip söz konusu aslında bu tür sorunların da ele alınması lazım. Hep beraber Sarıyer için çalışalım”dedi.

YEREL BASIN DA KONUŞULDU


IMG_3534Ziyarette yerel medyanın sorunları hakkında kısa görüş alış verişi yapıldı. Ziyarette söz alan Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Levent Pehlivanoğlu, Sarıyer’de yayın yapan gazetelerin İstanbul genelinde yayın yapan gazetelere göre haber, içerik ve kalite olarak kat kat ileride olduğunu belirtip, bu güzel tablonun devam için desteklere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Yerel basının sorunlarına karşı duyarlı olduğunu ifade eden Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, yerel basını önemsediklerini ve bu nedenle en kısa zamanda bir araya gelmeyi planladıklarını belirtti.

 

Haberin detayı 78. Sayımızda…