Sarıyer'de arkadaşlarıyla yüzmeye giden Cem Gürkan isimli kişi, ayağının kaymasıyla kayalıklardan aşağıya düştü.


12Sarıyer'de arkadaşlarıyla yüzmeye giden Cem Gürkan isimli kişi, ayağının kaymasıyla kayalıklardan aşağıya düştü. Yaralanan Cem Gürkan'a karadan ulaşılamayan sağlık ekipleri, Kıyı Emniyeti'nden yardım istendi. Botla iskeleye çıkarılan genç adam, hastaneye kaldırıldı.

Kayarak düştü


İstanbul'da bunaltıcı sıcaklardan kurtulmak isteyen 24 yaşındaki Cem Gürkan, 3 arkadaşıyla birlikte Rumeli Feneri'ne yüzmeye gitti. Arkadaşlarıyla bir süre yüzen Cem Gürkan, daha sonra kayalıklara çıktı. Bu sırada ayağı kayan Gürkan, metrelerce yükseklikten kayalıkların üzerine düştü. Ayağı kırılan ve yüzü gözü kanlar içinde kalan Gürkan'ın arkadaşları jandarma ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Jandarma ve sağlık ekiplerinin yanı sıra itfaiye de olay yerine gitti. Ancak, ekipler yaralı gence karadan ulaşamadılar.

Hastaneye kaldırıldı


Kıyı Emniyeti'ne haber verilmesiyle olay yerine şişme bot gönderildi. Yaralı genç, jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından sedye ile bota bindirilerek iskeleye çıkartıldı. İskelede hazır bekletilen ambulans ile hastaneye kaldırılan Cem Gürkan'ın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.