Kastamonu Kültür Turizm ve Yardımlaşma Derneği Sarıyer merkezdeki hizmet binasını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrün Genç’in katılımıyla açtı. Açılış Kurdelesini DSP eski  Milletvekili Ahmet Güzel ile birlikte başkan Genç, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Ankara’da yaşanan ve yurdu üzüntüye boğan terör olaylarından dolayı ertelenen açılışa katılımın oldukça yoğun oldu.



CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Belediye CHP Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun,  Belediye meclis üyeleri, muhtarlar sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve çok sayıda Kastamonulu katıldı.

1Açılış sonrası gazetemize konuşan Dernek Başkanı Ali Ören, tüm Sarıyerlilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi. “Kastamonu Kültür Turizm ve Yardımlaşma Derneği, daha önce Kozdere’de faaliyet gösteriyordu. Bundan sonra Sarıyer’de yaşayan Kastamonulular olarak ağırlığımızı hissettirmek ve kendimizi yerel yönetimlere kabul ettirmek için kenetlenmemiz gerekiyor. Tüm Kastamonuluları tek çatı altında toplanmak için dernek binamızı Sarıyer merkeze taşıdık. Bu ilçede yaşayan biz Kastamonulular olarak 26 bin seçmenimizle büyük bir sivil toplum kuruluşuyuz.”dedi.

DERNEK BAŞKANI ALİ ÖREN'DEN ŞÜKRÜ GENÇ'E ŞERİFE BACI TEŞEKKÜRÜ

Ayazağa’da,  geçtiğimiz günlerde törenle hizmete açılan parka Şehit Şerife Bacı'nin ismi verilmesi Sarıyer'de yaşayan tüm Kastamonulular adına  teşekkür eden,  Dernek Başkanı Ali Ören, "Geçmişte ülkemizin kurtuluşuna emeği geçmiş "Kastamonu'nun Şerife Bacısı gibi değerlere sahip çıkan Sarıyer Belediye Başkanı  Sayın Şükrü Genç ve beraberinde emeği geçen herkese şahsım ve derneğimiz adına şükranlarımızı sunuyorum." dedi.

3Nefis ikramları ile ayrı bir tat katan Busy Folks Gourmet’in sahibi Senem Onar ve Kastamonu yöresine ait nefis pideleri ile Metin Kurt açılışa büyük destek verdi.


Haber: Levent PEHLİVANOĞLU