Sarıyer Spor Kulübü yeni sezon öncesi Pileki Pide’de düzenlenen moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldi.


2Sarıyer Spor Kulübü Yönetimi tarafından futbolculara ve teknik heyete kamp öncesi düzenlenen yemekte, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Takımdaki birlik ve beraberliği artırmak ve yeni sezonda takıma moral vermek için Sarıyer’in markalaşan mekanı Pileki Pide’de bir araya geldi. Sarıyer Spor Kulübü tarafından Pileki Pide’de düzenlenen yemek programına Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, yeni Teknik Direktör Ayhan Akman, Yönetim Kurulu Üyeleri ve futbolcular tam kadro katıldı.


Pileki Pide’ye Övgüler


Sarıyer’de Karadeniz mutfağının temsilcisi niteliğinde olan Pileki Pide’nin eşsiz yemeklerine hayran kaldı. Sporcu kimliği dışında damak zevkiyle de bilinen Sarıyer Spor Kulübü Teknik Direktörü Ayhan Akman yemeklerden övgü dolu sözlerle bahsederek, “Pileki Pide’ye ilk gelişim.sarıyer spor kulübü Ama hayran kaldım. Gerek servisiyle gerekse eşsiz yemekleriyle oldukça memnun kaldık. Bundan sonra her fırsatta bu eşsiz yemekleri tatmaya geleceğim. Bizi burada ağırladığı için sayın Yakup Güngör Mutlu’ya şahsım ve takım arkadaşlarım adına teşekkür ederim ” dedi.

Mutlu: Sizleri Ağırlamak Beni Onurlandırdı


Pileki Pide’nin işletmecisi ve Sarıyer’in sevilen simalarından olan Yakup Güngör Mutlu, Sarıyer Spor Kulübü’nü ağırlamanın gurur verici bir duygu olduğunu belirterek, takıma yeni sezonda başarılar diledi.