Kemerburgaz Göktürk'te dört yıldır lezzet müdavimlerini ağırlayan Olivo Ristorante Italiano, İtalya'nın bol soslu,  ince ve çıtır kenarlı pizzaların ve ev makarnaları ile nefis tatlar sunuyor. Kaliteden ödün vermeden müşterilerini ağırladıklarını belirten İşletme Müdürü Ümit Öner, tüm müşterilere ilgilerinden dolayı teşekkür etti. 

IMG_8680 İtalyan Mutfağı denilince akla ilk gelen işletmelerden Olivo Ristorante Italiano, Göktürk’te sizi ağırlamaya devam ediyor. İtalyan Mutfağının en seçkin yemekleri, özellikle de ince Italian pizzası ev yapımı makarnaları Mutfak Şefi Yılmaz Koçak’ın eşsiz tarifleriyle hazırlanan yemekler damağınızda eşsiz bir tat bırakıyor. 13 kişilik personel kadrosunun özverili çalışması ve güler yüzlü samimi hizmetleri sizi müşteri değil misafir gibi ağırlıyor.

İtalyan Restaurantları içinde en başarılı, en hızlı büyüyen Italian Restaurantı, Olivo Ristorante Italiano’nun isletmecisi Ümit Öner  4 yıllık başarılı bir çalışmayla Göktürk’te zirveye çıkardı.

2014 yılı en hızlı büyüyen İtalyan Restaurantı işletmecisi seçilen Ümit Öner’e bizler de tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. unnamed (1)
Olivo Ristorante Italiano 

Belediye Caddesi No : 25 / 4

Göktürk /Kemerburgaz 



ınstagram : olivo_ümit_italiano

facebook : olivo_ümit_italiano

IMG_8686