İstanbul 1. Amatör Liginde mücadele eden İstinyespor, Play-off finalinde rakibi Bahçelievler Olimpik’i 3-0’lık net bir skorla geçerek Süper Amatör Lig’e yükseldi.

İstanbul 1. Amatör Ligi 9. Grupta mücadele eden ve ligi 2. Sırada bitirerek play-offlara kalan İstinyespor, final maçında Bahçelievler Olimpik ile karşılaştı. Sarıyer Spor Kulübü ve İstinyespor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun ve yöneticilerinde takip ettiği karşılaşmaya İstinyespor taraftarı büyük ilgi gösterdi. Namık Sevik Stadı’nda yapılan play-off final maçında baştan sona üstün bir oyun sergileyen İstinyespor, rakibi Bahçelievler Olimpik’i 3-0 yenerek Süper Amatör Lig’e yükseldi.
“Sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz”

Taraftar, teknik heyet ve futbolcuların muhteşem bir sevinç yaşadığı finalin ardından açıklamalarda bulunan İstinyespor Teknik Direktörü Kamil Beyazbulut, “Bize inanan, sonuna kadar desteklerini esirgemeyen, bu büyük taraftarımıza şampiyonluk hayırlı, uğurlu olsun. Teknik kadro ve oyuncu grubumuzla birlikte, sizlere hak ettiğiniz şampiyonluğu hediye ettiğimiz için çok mutluyuz. Bütün oyuncularımı yürekten kutluyor ve alınlarından öpüyorum. Bizim hep arkamızda olan Sayın Başkanımız Saffet Akkoyun ve yöneticilerimize verdiğimiz sözü tutmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.