Sarıyer Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası turnuvada Ayazağa Anadolu Lisesi’ni 2-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.


11Sarıyer Okul Sporları Tertip Kurulu 2015-2016 eğitim öğretim yılı faaliyet raporları doğrultusunda, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Müdürlüğü işbirliğinde 12 branşta ilçe spor şenlikleri ve müsabakaları düzenlendi. Eğitim öğretim yılı başından beri devam eden Sarıyer okul faaliyetlerine toplam 6324 lisanslı sporcu öğrenci İstanbul’un en fazla katılım sağlayan ilçesi oldu.

Final maçına yoğun katılım


Oynanan müsabakaların sonuncusu olan futbol maçında; İstinye Anadolu Lisesi 1. Ayazağa Anadolu Lisesi 2. Cevat Koçak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3. oldu.

Türk futboluna örnek maç


ANALiseler arası futbol turnuvasında liderlik için mücadele eden İstinye Anadolu Lisesi ve Ayazağa Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan karşılaşmada İstinye Anadolu Lisesi 3-2 galibiyetle turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçının ardından, öğrencilerin centilmenlik ve sportmen davranışları Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin tarafından takdir edildi.

Kupalarını aldılar


Galibiyet sevincini öğrenci arkadaşlarıyla tezahüratlar eşliğinde kutlayan İstinye Anadolu Liseliler, şampiyonluk kupası ve madalyalarını Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Namık Şişman ve Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz tarafından aldı.