Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Sarıyer’deki Maslak 1453 Projesi’nin yatırımcılarına yüzde 250 getiri sağladığını söyledi.

Ağaoğlu, Çekmeköy Park Projesi’nin lansmanında konuştu. Kampanya ile Ağaoğlu’nun servet transferi yaptığını kaydeden ünlü işadamı, detayları anlattı. Yapılan işlerde daire sahibinden tedarikçisine kadar herkesi büyük Ağaoğlu ailesi olarak tanımladığını belirtip, onlar da kazandırmayı önemsediğini vurguladı. Çekmeköy Park Projesi’nde de bu kuralın işleyeceğini anlatan Ağaoğlu, Maslak 1454 örneğini verdi.

“DERE ONLAR İÇİN HEP KÜTÜK GETİRECEK”


Ekonominin durduğu zamanlarda yatırımların karşılığının alındığını söyleyen Ağaoğlu, “Büyük Ağaoğlu ailesi bilir. Dere onlar için hep kütük getirecek. Maslak 1453 Projesi ile yüzde 250 gibi bir getiri elde etildi. Çekmeköy Park Projesi’nde de yüzde 25 lansman indirimi var. Bununla müşterilere kısa bir sürede yüksek getiri sağlanmış olacak. 2 gün içerisinde 150 konut sattıklarını altını çizen Ağaoğlu, kendilerine duyulan güvenden dolayı da teşekkür etti.