Karla boğuşan İstanbul'da sisten göz gözü görmüyor. İstanbul Boğazı, yoğun sis nedeniyle çift yönlü olarak gemi geçişlerine kapatıldı.


4 gündür kar esareti yaşayan İstanbul bugün de sisle boğuşuyor. İstanbul Boğazı, yoğun sis nedeniyle çift yönlü olarak gemi geçişlerine kapatıldı.

İstanbul'a lapa lapa kar yağdı


İstanbul'da geçen Çarşamba günü başlayan kar yağışı yılbaşından sonra etkisini yitirirken bazı bölgelerde yer yer etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışının bugün kenti terk edeceği beklenirken bazı bölgelerde lapa lapa kar yağışı gerçekleşti.

Boğaz çift yönlü gemi geçişine kapatıldı


İstanbul Liman Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, boğazdaki yoğun sisin neden olduğu kısıtlı görüş dolayısıyla gemi geçişleri, saat 12.58'de çift yönlü askıya alındı.

Anonslar yapılıyor


Yerel Deniz Trafik Rehberi'nin 21. maddesinde belirtilen fiziki imkanlara sahip olunmadığından, İstanbul Boğazı'nda sadece genel anonslar yapılıyor.

Seferler iptal edildi


Olumsuz hava koşulları nedeniyle hava yolu ulaşımında yaşanan aksaklıklar bugün de sürüyor. THY, Atatürk ile Sabiha Gökçen havalimanlarından iç ve dış hatta planlanan 34, Pegasus Havayolları iç ve dış hatta 28, Onur Air de iç hatlarda 1 tarifeli seferini olumsuz hava koşullarını gerekçe göstererek iptal ettiğini duyurdu.