Manken Aslı Baş'ın esrarengiz ölümünün ardından gündeme gelen Ahmet Bayer'in, Sarıyer Emirgan’dan bulunan villasıyla, Bodrum’daki devre mülk tesislerine haciz konuldu.

Aslı Baş’ın hayatını kaybettiği Club Flipper Devre Mülk Tesisleri’nin 2 milyar civarındaki borcunun ödenmediği ortaya çıktı.  Bunun üzerine iş adamı Bayer ailesine ait Emirgan’da bulunan villa ile birlikte Bodrum Yalıkavak’taki devre mülklere haciz konuldu. Konuyla ilgili olarak Club Flipper’dan açıklama yapıldı.

KAÇAK YAPILAR DA YIKILDI


Açıklamada, tesislerin 5 yıldan bu yana yönetildiği kaydedildi. Bayer ailesinin devir yaparken personelden SGK’ya kadar birçok borcu kendilerine bıraktığı vurgulandı. Bu borçların tasfiyesinin kolay olmadığını belirtilirken, bin 500 tane üyenin sıkıntıdan kurtarıldığı dile getirildi. Bayer ailesinin tesisin yıllardır borcunu ödemediği ifade edilirken, bu yüzden avukat Uğur Yetimoğlu tarafından tüm mallara haciz konduğu anımsatıldı. Açıklamada son olarak da geçmiş dönemde yapılan kaçak yapıların belediyeyle işbirliği ile yıkıldığı bilgisine yer verildi.