Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeği iş dünyasını bir araya getirdi.


 

akpAk Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan ayı boyunca mahallelerde düzenlenen iftar sofraları dışında çeşitli meslek grupları, sivil toplum kuruluşlarıyla da iftarda bir araya geliyor. Son olarak Büyükdere’de düzenlenen programla iş ve siyaset dünyası ile bir araya gelindi.

İftar programında konuşma yapan Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Ramazan ayının kutsiyeti ve önemine vurgu yaparak, dünyadaki açlığın savaşın zalim dünya düzeninin paylaşmakla son bulacağını ramazan sofralarının önemine değindi. Türkiye siyaseti ve ülke gündemi hakkında konuşan Bayraktar, 2023 yol haritasına değindi. Sarıyer’in sağlık, ulaşım, imar gibi sorunlarına değinerek, Sarıyer’in İstanbul için öneminin altını çizene Bayraktar, “ Sarıyer’de son zamanlarda artan hücre evleri ve terör yuvası olması bizleri endişelendiriyor” dedi.

İş dünyasından yoğun katılım


Sarıyer Büyükdere’deki Fuat Paşa Otel’de verilen iftara Sarıyerli iş adamlarından Akdağlar Madencilik A.Ş Yönetim 4Kurulu Başkanı Mehmet Akdağ, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Genel Başkanı aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Sarıyer Market Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Korkmaz, Bayraktarlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Bayraktar’ın yanı sıra; Eski AB Bakanı ve İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır, Eski İçişleri Bakanı ve eski DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) Başkanı Ali Genç ve AK Parti’de siyaset yapan meclis üyeleri ile ilçe yöneticilerinin yanı sıra diğer il ve ilçelerden gelen protokol mensupları da iftarın konuğu oldu.