Referandum kampanyası kapsamında Sarıyer’de miting yapan CHP Milletvekili Muharrem İnce, daha sonra Sarıyer Belediyesi’nin yeni hizmet binasını gezerek incelemelerde bulundu. İnce, akıllı binaya tam not verirken, “Çok güzel olmuş” diyerek Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür etti.
CHP’nin etkili isimlerinden olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği referandum çalışmaları kapsamında Reşitpaşa’da konuştu. Reşitpaşa’daki konuşmasının ardından Belediye Başkanı Şükrü Genç  ile birlikte Pınar Mahallesi’nde yapımı süren belediye yeni hizmet binasını gezen Muharrem İnce, binaya tam not verdi.

REŞİTPAŞA’DA KONUŞTU

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Reşitpaşa Meydanı’nda öğleden sonra düzenlenen mitinge katılarak, vatandaşlara hitap etti. “Hayır’da hayır var” mitinginde konuşan Muharrem İnce, Sarıyerliler’den 16 Nisan’daki referandum değişikliğine ‘Hayır’ oyu vermelerini istedi. İnce’nin mitingine CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’te çok sayıda partili ile birlikte katıldı.

YENİ BELEDİYE BİNASINI GEZDİ

Muharrem İnce mitingin ardından Pınar Mahallesi’nde yapımı süren Sarıyer Belediyesi yeni hizmet binasını gezdi. Nisan ayı itibariyle hizmete açılması planlanan binayı Belediye Başkanı Şükrü Genç ile birlikte dolaşan Muharrem İnce,  yeni hizmet binasına tam not verdi. Binanın çok güzel olduğunu dile getiren Muharrem İnce, Başkan Şükrü Genç ve emeği geçenlere böyle bir binayı Sarıyer’e kazandırdıkları için teşekkür etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun temelini attığı ‘Akıllı bina’nın Nisan ayında hizmete açılması bekleniyor.