M.Serdar Güntaş ve Sertaç Güntaş kardeşler tarafından kurulan şirket Avrupa’nın önemli giyim markaları olan Antony Morato, Calvın Kleın, Emporio armani 7, Joop , Mendos gibi dünyaca ünlü markaların Türkiye ve Asya temsilcisi "MSG Design Architecture" kısa sürede yakaladığı başarısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.


2011 yılında kurulan "MSG Design & Architecture", yenilikleri takip ederek sektördeki faaliyetlerini emin adımlarla sürdürüyor. Yaratıcı, özgün tasarımlarıyla müşterilerinin mekansal ihtiyaçlarına ve kişisel  tarzına uygun zevklerine yönelik, fonksiyonel çözümler sunan "MSG Design & Architecture"  kısa sürede başarıya ulaştıran niteliklerden birisi  ise  alanında uzman ekipler ile çalışması  ve gösterdiği sabır oldu .  Şirket ilkeleri  Müşteri memnuniyeti odaklı, mimari disiplinden kopmayan özgün tasarımlarını, titiz bir uygulamayla birleştirerek mekânları dinamik hale getiriyor.
fotoKısa sürede İtalya, Almanya, İsviçre gibi Avrupa’nın önde gelen şehirlerinde bulunan ünlü markaların Türkiye ve Asya temsilciliğini alarak dikkatleri üzerine çeken "MSG Design & Architecture" bu başarısında pay sahibi olan İç Mimar M. Serdar Güntaş, gazetemize açıklamalarda bulundu.

Dünyaca ünlü markalar


Yakaladıkları başarının tesadüf olmadığını zorlu süreçlerden geçerek ve bu alanda aldıkları kaliteli eğitimin sonunda başarıyı elde ettiklerini belirten Güntaş, “Ben daha önce Marmara Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyat bölümünü bitirdim kardeşim ise İtalya NABA da eğitim gördükten sonra ikimiz birlikte Beykent Üniversitesi’nde Mühendislik fakültesinde İç Mimarlık bölümünü okuduk. 2011 yılında şirketimizi kurduk. Bugünlere gelebilmek için çok emek verdik. Eğitim ve yeniliklere önem vererek kendimizi geliştirdik. Bugün geldiğimiz nokta bizleri sevindiriyor. Avrupa’nın birçok markasıyla çalışıyoruz.  Bu markaların Türkiye ve Asya Mimarlık, proje uygulamalarını ve temsilciliğini yapıyoruz. Uygulamalarımızdan birkaç örnek vermek gerekirse; Cafe projesi "Florya Aquarium Mado" , Restaurant "Suba Döner" , Hotel "Beyoğlu Sadri Alışık Butik Hotel " , Ofis " Büyükhanlı Residence Sanoil  " ve  sayısız Konut ve Villa  uygulamalarını yaptık” dedi.

Demirciköy’de showroom projesi

Ankara Armada Avm Antony Morato MağazasıTürkiye’de başta Ankara’da olmak üzere dünyaca ünlü markaların projelerini hayata geçirdiklerini belirten Güntaş, Ankara’da bulunan Armada, CEPA ,Kentpark, Next Level , Panora  AVM'lerinde  iç mimarlık çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyledi. Sarıyer   Demirciköy’de showroom ve mimarlık ofisi projelerinin de olduğunu ifade eden Güntaş, ."Demirciköy’de eski Türk Telekom binasında bir showroom açacağız ve burada özel olarak kendimizin tasarladığı mobilyaları ve  temsilciliğini yaptığımız firmaların ürünlerini, Türkiye’de ender bulunan özel siyah mermeri sergileyeceğiz" şeklinde konuştu.

Adres:


MSG DESIGN & ARCHITECTURE  ®


Çeşme Sk. no: 1/3/ PK:34450  Sarıyer


GSM: 0533 771  00 62 –  


90 212 232 98 17 


www.serdarguntas.com   


www.msgmimarlik.com


www.msg.co