Sarıyer Belediyesi tarafından her yıl Ramazan Ayında geleneksel olarak düzenlenen ilçe protokolü, şehit aileleri ve gaziler için verilen iftar yemeği bu yıl da Büyükdere Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi.


büyükdereSarıyer Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği  İftar yemeği Büyükdere Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi’nde Sarıyer İlçe protokolünü bir araya getirdi. Düzenlenen iftar yemeğine Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, meclis üyeleri,siyasi parti temsilcileri, başkan yardımcıları, ilçemizde görev yapan müdürler ve bürokratlar, daire amirleri, muhtarlar, dini önderler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Paylaşmanın En Güzel Örneği Sarıyer’de


şükrü-gençSarıyer’e hizmet edenlerin bir araya geldiği iftar yemeğine katılan herkese teşekkürlerini sunarak konuşmasına başlayan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ‘’Ramazan Ayı’nın tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini diliyorum. Bu mübarek ayda geleneklerimizin en temeli olan birlik ve beraberlik içinde huzurlu paylaşmanın güzel örneğini devam ettirmeliyiz'' dedi.

Sarıyer’de Ramazan Hep Birlikte Güzel


Konuşmasını yapmak üzere mikrofona davet edilen Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin; ‘’Başı rahmet ortası mağfiret ve sonu cehennemden azad olarak ifade edilen bu mübarek ayda bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. kaymakamYardımlaşmanın, paylaşmanın en üst noktaya çıktığı bu günlerde soframızı kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Belediyemiz tarafından her gün birden fazla mahallede mahallelerde sofra kuruluyor. Sarıyer’de Ramazan'ı hep birlikte  en güzel şekilde yaşıyoruz’’ diye konuştu.