Sarıyer Belediyesi tarafından Baltalimanı ve Fatih Sultan Mehmet mahallelerinde kurulan iftar sofralarını onurlandıran mahalle sakinleri, bir arada oruç açtı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve belediye çalışanları her iki mahallede kurulan sofraları mahalle sakinleri ile bir araya geldi.


635720011009456075Başkan Genç, önce Baltalimanı Hacışalgamcı İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan sofrayı ziyaret ettikten sonra Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunan Dumlupınar İlkokulu bahçesine kurulan sofrada vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

Okunan yemek duasının ardından konuşma yapan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtarı Osman Çam, mahalle sakinleri adına Başkan Şükrü Genç’e ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.  7'den 70'e her yaştan mahalle sakininin konuk olduğu yemek sonrasında konuşma yapan Başkan Genç, "Ramazan ayı sadece İslam alemine değil, bütün insanlığa bereket, huzur, birlik ve beraberlik, dayanışma ruhu getirmesini diliyorum. Dilediğiniz niyetler gerçek olsun. Bu akşam soframızda bizlerle lokmalarını paylaşan dostlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin pekişmesi adına bu günler çok önemli. Bu nedenle çocuklarını yanlarında getiren ailelere ayrıca teşekkür ediyorum. Ramazan ayınız bereketli olsun" şeklinde konuştu.