AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.


ak partiİstanbul’da temaslarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, bu kapsamda AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, Sarıyer’i ve partinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bayraktar’dan teşekkür


AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür etti. akkpBunun üzerine Hotar, “Çok genç ve çalışkan bir kadronuz var. Sarıyer’de güzel işler başaracağınıza inanıyorum. Sizlerle tanışmak beni mutlu etti” dedi.

Daha sonra partililerle tek tek tanışan Hotar, ilçeden ayrıldı.

AK Parti İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette; AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, ilçe yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları, AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

akkkp