Sarıyer’de hırsızlık çetesine yönelik özel harekat destekli operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 2 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramada çok sayıda suç aleti ele geçirildi.

İstanbul’da narkotik ekipleri, son zamanlarda Avcılar, Bağcılar ve Beylikdüzü ilçelerinde artan hırsızlık olaylarını önlemek için düğmeye bastı. Bunun için operasyon hazırlığı yapıldı. Hırsızlık çetesinin Sarıyer’deki Rumeli Hisarı Mahallesi 5. Sokak’ta olduğu tespit edildi. Bunun üzerine polis hazırlıklarını tamamlayarak operasyonu başlattı.  Özel harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonda belirlenen eve baskın yapıldı. Hırsızlıktan suçu bulunan 2 kişi yakalanırken, evde çok sayıda suç aletinin de olduğu görüldü.

NARKOTİK KÖPEĞİ ARAMA YAPTI


Polis evin deposuna da koçbaşı kullanarak girdi. Burada yapılan aramalarda da 85 tabanca mermisi ele geçirildi. Çete üyelerinin kullandığı sırt çantasının içerisinden de ruhsatlı çilingirlerde bulunması gereken çok sayıda alet çıktı. Aramaya Gold isimli narkotik köpeği de katıldı ve evin içerisinde uyuşturucu aradı. Gözaltına alınan 2 kişi, ifadelerinin alınması için Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.