Tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi’nde öğle sıralarında hayatını kaybeden Sarıyer Spor Kulübü eski Başkanlarından Mehmet Akdağ’ın annesi Hacı Melek Akdağ,  (71) dualar eşliğinde toprağa verildi. IMG_1642


Vefatıyla ailesi ve sevenlerini yasa boğan Hacı Melek Akdağ için Yeniköy Çarşı Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Akdağ ailesinin taziyeleri kabul ettiği cenaze töreni iş, sanat ve spor dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

IMG_1685

Cenaze törenine Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Emniyet Müdürü Murat Karakaya, Eski Başbakan Mesut Yılmaz, Ünlü Aktör Kadir İnanır, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sarıyer eski Belediye Başkanı Yusuf Tülün, Sarıyer Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez, Sarıyer’in tanınmış simalarından Dr. Cengiz Alp, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, Fenerbahçe eski futbolcusu İlker Yağcıoğlu, Sarıyer Spor Kulübü eski Başkanları Haşmet Mürşit, İbrahim Bozan, Engin Keçeli, Atatürk Oto Sanayi Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Mustafa Keskin, İş Adamı Başar Biberoğlu, İstanbul Rizeliler Vakfı Başkanı Orhan Keçeli’nin yanı sıra çok sayıda iş adamı ile Sarıyerli katıldı.

IMG_1689

Cenaze töreninden sonra dualar eşliğinde kılınan cenaze namazından sonra merhumenin naşı omuzlardan taşınarak Yeniköy Mezarlığında  toprağa verildi.

IMG_1701

Sarıyer Posta Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesine baş sağlığı diliyoruz.


IMG_1656