CHP Engelliler Komisyon'u tarafından düzenlenen kahvaltıda ‘engelsiz yaşam’ sloganıyla yola çıkan ‘Gülen Yüzler’  projesine tam destek geldi. Proje katılımcıları kahvaltıda kendi ürettikleri el emeği ürünleri de sergiledi.


gülen-yüzler2‘Engelsiz yaşam’ sloganıyla yola çıkan ‘Gülen Yüzler’  projesi tüm hızıyla sürüyor.  Projenin yaygınlaştırılması ve desteklenmesi çalışmaları da eş zamanlı olarak yürüyor. Bu çalışmalardan birisi de  ‘Gülen Yüzleri’ bir araya getiren kahvaltı oldu.  Sarıyer Belediyesi Şifa Yaşam evinde düzenlenen etkinliğe İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Süreyya Turan, Uzman Psikolog Engin Ünalan, Sarıyer Belediye Başkan yardımcısı İsmail Erdem, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, CHP Meclis üyesi Sevim Yalınkılıç, Sevim Çelebi, Hayrettin Dereli, Mustafa Balcı, SEKOM Sorumlusu Mahmut Kement ile ‘Gülen Yüzler’ projesi destekleyicileri katıldı.

Keyifli geçen kahvaltıdan sonra, Gülen Yüzler projesinin çalışmaları hakkında konuklar bilgilendirildi. İlk olarak söz alan İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Süreyya Turan,  “Engellilerin yaşam hakları ve kanunların sağladığı kolaylıklar”  konusunda bir takım bilgiler verdi. Toplantıda söz alan Sarıyer Belediye Başkan yardımcısı İsmail Erdem, ‘Gülen Yüzler’ projesinin önemine değinerek ,”Sarıyer Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOM) olarak ilçemizde ulaşabildiğimiz tüm engelli vatandaşlarımıza, sağlık, sosyal yardım ve eğitim vererek engelsiz bir yaşam oluşturmaya çalışıyoruz, ilçemizde 4 bin engelli olduğunu ve sorumluluklarımızı biliyoruz” ifadelerini kullandı.

gülen yüzler3Kahvaltıda ‘Gülen Yüzler’ projesi katılımcıları CHP Sarıyer İlçesi Ayazağa’da hazırlamış olduğu engelsiz yaşam atölyesinde ürettikleri ürünlerini sergilediler. Proje katımcıları uzun yıllar kendi imkanları ile yapmış oldukları elişi, yastık, kıyafetler, takılar satarak projeye destek sunuyorlar.