Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde "Gönülden Ele, Elden Size" sergisi, Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde sanat severlere kapılarını açtı.


2Bu yıl 8.sinin düzenlendiği Geleneksel Yıl Sonu Sergisi Sarıyer Belediyesi ve Halk Eğitimi Merkezi'nin işbirliği ile toplam 44 branşta​, 3 bin 418 kursiyerle eserlerini sergiliyor. 16 kurs merkezi ve 44 eğitmenle yapılan çalışmalar arasında, "El Nakışları", "Kurdela Nakışı", "Üç Boyutlu Şekillendirme", "Maraş İşi", "Hesap İşi", "Tel Kırma", "Antep İşi", "Ahşap Boyama", "İğne Oyası", "Takı Tasarım", "Mefruşat", "Nikah Şekeri Yapımı", "Giyim", "Kitre Bebek", "Stilistlik, Quiling (Kağıt Kıvırma Sanatı) ","Yapma Çiçek Sanatı", "Keçe Yapımı", "Dantel Angles", "Ahşap Rölyef", "Seramik Biçimlendirme", "Resim" yer alıyor.

Genç: Kadınlarımızın Büyük Başarısı


19-22 Nisan 2016 tarihleri arasında Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde açık olacak "Gönülden Ele, Elden Size" sergisinin ilk gününde halkla beraber sergiyi gezen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Burada çok büyük bir emek var, 3kursiyerlerimiz her geçen yıl bu işi daha da ileriye götürmeyi başarıyor" dedi. Kursiyerlerle uzun uzun sohbet edip sergiyi inceleyen Genç, "Sergiyi çok beğendim, kadınlar her alanda olduğu gibi burada da el becerilerini ve yaratıcılıklarını ortaya koymuşlar" diyerek sözlerini tamamladı.

22 Nisan'a kadar açık olacak sergi, Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde siz sanat severleri bekliyor.