Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Sarıyer genelinde eğitim veren okullara hizmet götüren “Gelecek Benim, Ben Geleceğim” projesi kapsamında, Bahçeköy’de yer alan Firuzan Kemal Demironaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.


1

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, düzenli olarak yaptığı okul ziyaretlerine Firuzan Kemal Demironaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile devam ederken, okul aile birliği ve eğitimcilerle buluştu. Çorum Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz’unda katıldığı ziyaret, konferans salonunda öğrencilerle yapılan karşılıklı fikir alış verişi ve sohbetle devam etti.

 

Ayaz: Eğitim sevdalısı bir Belediye Başkanımız olduğu için çok şanslıyız


635851947280436587

Okul ihtiyaçlarının çekinilmeden söylenebilindiği ve taleplerin en iyi şekilde yerine getirildiğini söyleyen Firuzan Kemal Demironaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Ayaz; “Yapıcı ve olumlu tavırları, cansiperane ve samimi uğraşlarıyla yanımızda olan Başkan Şükrü Genç ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Eğitim sevdalısı bir Belediye Başkanımız olduğu için çok şanslıyız.” diye konuştu.

 

Coşkun,  Gelecek benim ben geleceğim” projesini anlattı


2

Konferansta söz alan Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, gelecek benim projesi hakkında bilgi verdi. Okulun eksikliklerinin giderildiğini söyleyen Coşkun; “Bunlarla yetinmeyeceğiz. Bundan sonrası için de ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Genç: Biz hiçbir siyasi endişe yaşamadan sizler için mücadele veriyoruz


 

“Sosyal beklentileri yerine getirirken eğitimi ihmal edemeyiz.” Diyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; “Ben çok şanslıyım ki toplantılarda sizler de bulunuyorsunuz, öğretmenleriniz de bulunuyor. Paydaşların iyi organize olması gerekir. Sizler ve bizler her zaman konuşmalı ve bir araya gelmeliyiz. Sadece Sarıyer değil, 3Anadolu’nun birçok bölgesindeki okullara da hizmet ulaştırmaya çalışıyoruz. Yaşamda kendinizi güncellemelisiniz.” diye konuştu. Öğrenci ve öğretmenlerin minibüs azlığı konusundaki taleplerine istinaden; “Sizi gerekirse metroya kadar ulaştırırız yeter ki siz sanattan, kültürden ve sosyal hayattan kopmayın” dedi.

Öğretmen ve öğrencilerin taleplerini dile getirdiği toplantıda Başkan Genç ve çalışma arkadaşlarına okula yaptıkları hizmetlerden dolayı birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Müdür ve öğretmenlerden türkü ziyafeti


635851947329951670

Konferans salonundaki söyleşinin ardından okul aile birliği üyeleri tarafından hazırlanan ikramlar için öğretmenler odasına geçen katılımcıları güzel bir sürpriz bekliyordu. Okul müdürü Ramazan Ayaz’ın çaldığı bağlamaya sesiyle renk katan öğretmenlere Başkan Genç de eşlik etti.

 

Firuzan Kemal Demironaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretine Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Bahçeköy Merkez Mahalle Muhtarı Ayşe Çoban ve Sarıyer Belediyesi Birim Müdürleri de katıldı.