CHP 2.Bölge milletvekili aday adayı Dr. Cengiz Alp, Esenler’de katıldığı programda yaptığı konuşmada, “2015 genel seçimlerinde çok moralli olmamız lazım. Umutsuzluk ve karamsarlık siyasette asla yeri yok. Geleceğe hep umutla bakacağız” dedi.


esenler3Sosyal demokrat kimliğiyle tanınan ve güven veren anlayışı ile vatandaşların sevgisini kazanan CHP 2.Bölge milletvekili aday adayı Dr. Cengiz Alp, CHP Esenler ilçe örgütü ile bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu buluşmada Alp’e ilgi büyüktü. Partililere önemli mesajlar veren Alp, “Ben milletvekili olursam; Milletvekili olan sizler olacaksınız. Ben sizler adına vekâleten orada olacağım. Bizim partinin genel başkanlık sorunu asla yoktur. Siyaset yapan diğer parti bakanlarına, genel başkanlarına bakın, gırtlağına kadar yolsuzluğa, pisliğe bulaşmış bir siyaset sahnesin de. Tertemiz pırıl pırıl bir genel başkanımız var” şeklinde konuştu.

Yaklaşan seçim öncesi morallerin yüksek tutulması çağrısında bulunan Alp “2015 genel seçimlerinde çok moralli olmamız lazım. Umutsuzluk ve karamsarlık siyasette asla yeri yok. Geleceğe hep umutla bakacağız. Umutluda bakmalıyız. Yanı başımızda, nüfusu İstanbul kadar olmayan Yunanistan örneği var. Sol adına, Yunanistan'da, Syriza Partisi'nin büyük bir başarısı var. O seçimin buraya yansımaması imkânsız” dedi.

“Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmalıyız”

ESENLER.xls 1“Ön seçim olmazsa olmaz” diyen Dr. Cengiz Alp,”Paylaşamayacağımız hiç bir şey yok. Biz iktidar olmalıyız, belediyeleri almalıyız, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmalıyız, biz hedeflerimizi bu şekilde gerçekleştirmeliyiz. Örgütümüze verdiğimiz sözleri mutlaka tutmalıyız.“Ön seçim olacak mı?” diye bugün halen tartışıyoruz, bu saatten sonra ön seçim yapmamaya hiç kimsenin gücü yetmez. Ön seçim olmazsa olmaz. CHP'den geçtiğimiz günlerde istifa eden İstanbul Milletvekili Ercan Cengiz, örneği yanı başımızda duruyor. Bu Milletvekilini kimse bilmiyor, nereden nasıl geldi. Ben bu arkadaşımızın CHP’li olduğuna bile inanmıyorum. Sizden ricam aday adaylarını inceleyin. Ben milletvekili olursam; Milletvekili olan sizler olacaksınız. Ben sizler adına vekâleten orada olacağım” ifadelerini kullandı.

Dr. Cengiz Alp, program sonrası uzun süre salondan ayrılmayarak partililerle sohbet etti.