Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için 9 Şubat tarihinde TİM Maslak Show Center'da gerçekleştireceği Yıldızların şarkıları çocukların yarınları konseri öncesinde Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Levent'te bulunan tesislerinde basın toplantısı düzenlendi.


sahne

Çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. Konserden elde edilecek gelir, TOÇEV'in çalışmalarını sürdürdüğü 'Öğrenim Merkezi'nin yapımına katkı sağlayacak. Merkezde, çocuklar için gerçekleştirilen tüm çalışmalar tek çatı altında toplanacak. TOÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Betül Mermertaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısına, projenin müzik direktörü Metin Özülkü, projenin öncülüğünü üstlenen futbolcular Mehmet Topal ve Serkan Balcı'nın yanı sıra; Bülent Serttaş, Feridun Düzağaç, Funda Arar, Kubat, Murat Dalkılıç, Nükhet Duru, Olcan Adın, Ümit Besen ve Zara gibi çok sayıda isim katıldı.

Topal: “9 Şubat’ta bizi yalnız bırakmayın”


Projenin öncülerinden Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Mehmet Topal ise yaptığı açıklamada, “Buradaki en önemli nokta bu projenin bağışları ve bilet satışlarıyla yüzlerce çocuğun gelişimine katkıda bulunacak olması. Bu nedenle projeye emek veren başta eşim Selda’ya, arkadaşlarıma, hocalarıma ve büyük bağışlarıyla çocukların hayatlarına dokunan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Hem kutsal bir amaca hizmet etmek hem de unutulmaz bir konser dinlemek için 9 Şubat’ta bizi yalnız bırakmayın. Herkes biletlerini alsın. Her şey onlar için. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Projede yer alan isimler


Başta Metin Özülkü, Mehmet Topal, Serkan Balcı ve Selçuk Yöntem olmak üzere; Ayşegül Aldinç, Bülent Serttaş, Candan Erçetin, Fatih Erkoç, Feridun Düzağaç, Funda Arar, İpek Açar, Kubat, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Nilüfer, Nükhet Duru, Selami Şahin, Ümit Besen, Volkan Konak, Zara ve Ziynet Sali, Abdullah Avcı (Antrenör), Burak Yılmaz (Futbolcu), Cüneyt Çakır (Hakem), Çağla Büyükakçay (Tenisçi), Eda Erdem Dündar (Milli Voleybolcu), Emre Belözoğlu, Gökhan Saki (Kick Boks Sporcusu), Gökhan Töre (Futbolcu), Işıl Alben (Milli Basketbolcu), Kenan Sofuoğlu (Milli Motosikletçi), Kerem Tunçeri (Milli Basketbolcu), Neslihan Demir (Milli Voleybolcu), Nuri Şahin (Futbolcu), Olcan Adın (Futbolcu), Semih Saygıner (Dünya Bilardo Şampiyonu), Semih Kaya (Futbolcu) ve Volkan Demirel (Futbolcu).