Sarıyer Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında İstinye’de sahne alan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, binlerce Sarıyerliye doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşattı.


göççerSarıyer Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında İstinye Tersane’de Sanatçı kimliğinin yanı sıra Sarıyer Spor Kulübü As Başkanlığı görevini üstlenen Ferhat Göçer, seslendirdiği şarkılarla gencinden yaşlısına tüm Sarıyerlilerin gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Göçer: Sarıyer’in benim için ayrı bir yeri var


Sarıyer'in yaşamında ayrı bir yeri olduğunun altını çizen Sanatçı Ferhat Göçer, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'i sahneye davet ederek, verdiği hizmetler ve yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Genç:  Burası dünyanın en güzel yeri


şükrüİstinye tersane alanını dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; “Henüz birinci yaşına basmamış yavrularınızla geldiğiniz sevgi, huzur ve barış alanında sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu kelimelerle ifade edemem. Burası dünyanın en güzel yeri. Burası ‘O yer’ yani Sarıyer” diye konuştu.

Kazım Koyuncu Unutulmadı


Karadeniz türküleri ile ölümünün onuncu yılında Kazım Koyuncu'yu anan Göçer'in söylediği şarkılara alanı hınca hınç dolduran vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik ettiler. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, konseri vatandaşların arasında izledi.

GBM'den Göçer'e Jest


Sarıyer Spor Kulübü As Başkanlığı görevini üstlenen Ferhat Göçer'e, Sarıyer Spor Kulübü taraftar grubu, Grup Beyaz Martı jest yaptı. Konserden sonra sahneye çıkan Grup Beyaz Martı üyeleri Sanatçı Ferhat Göçer'e takımın atkı ve polar hediye etti.

Maden’de taksicilerle sahur


sahurKonserin ardından Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Meclis Üyeleri Mustafa Balcı, Oktay Aksu, Mustafa Bakır, Nadir Günday ve Ali Rıza Yılmaz, Maden Mahallesi’nde hizmet veren Sarıyer Taksi Durağı’na giderek direksiyon emekçisi taksicilerle birlikte sahur yaptı. Sahur yemeğine Kocataş Muhtarı Ferda Yıldırım da katıldı.