CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, CHP Fatih İlçe Örgütü ile sabah Kahvaltısında bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu kahvaltıda CHP Fatih Meclis Üyeleri ile partililerden Alp’e tam destek geldi.


a4TBMM yolunda emin adımlarla yürüyen ve Sarıyer siyasetinin önemli isimlerinden biri olan CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp’in ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Her gittiği ilçede yoğun ilgi gören Dr. Cengiz Alp son olarak Fatih CHP ilçe örgütüyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Çalışmaları kapsamında CHP Fatih İlçe Örgütü ile sabah kahvaltısında bir araya gelen CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp’e CHP Fatih Meclis Üyeleri ile partililerden tam destek geldi.

Dr. Cengiz Alp: Gezi parkı ruhunu birlikte tekrar yaşatacağız

IMG_0243Burada kısa bir konuşma yapan CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, Hedeflerinin Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmak olduğunu söyledi. Sosyal demokrat anlayışın önümüzdeki seçimlerde Türkiye’de iktidar olması için herkesin çalışması gerektiğini vurgulayan Dr. Cengiz Alp, “Herkesin gönlünde bir aslan yatıyor. Ama asıl aslanın CHP iktidar olup Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmaktır. Biz bu yolda kendini ortaya koyup, seçimi kazanmamızı sağlayacak her bireyin oyunu almayı hedefliyoruz. Hiç kimsenin emeğini, gururunu, onurunu, çabasını göz ardı etmeyeceğiz. Onları baş tacımız yapacağız. Gezi parkı ruhunu birlikte tekrar yaşatacağız” dedi.