Sarıyer’de engelliler için önemli çalışmalara yürüten CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı Engelliler Komisyonu, ‘Engelsiz Araç’ ile bir ilke daha imza attı.


Daha önce hayatta geçirdikleri birçok projeyle engellilerin yaşamını kolaylaştırmaya çalışan, CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı Engelliler Komisyonu,  geliştirdiği yeni projeyle bir ilke daha imza attı. Engellileri yaşamın içine katmak için her türlü fedakârlıkta bulunan komisyon üyeleri, engelliler için ‘Engelsiz Araç’ tahsis etti.

Evden alınıp, istediği yere götürülüyor


CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı Engelliler Komisyonu, tahsis ettiği Engelsiz Araçla Sarıyer’de bulunan ve yardıma muhtaç engelli vatandaşları araca bindirerek istedikleri yere rahatlıkla getirip, götürebiliyor. Bu uygulamayla birlikte engelli vatandaşlar toplum içine karışarak yaşamında kolaylık sağlanıyor.

Deniz: Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olacağız


Konuyla ilgili gazetemize konuşan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, engellilerin sürekli yanında olmaya çalıştıklarını ve Sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı çalışmalarının devam edeceğini belirtti.  Deniz, “CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olacağız. Bununla beraber yalnız olmadıklarını göstermeye çalışıyoruz. Hedefimiz engellilerimizi yaşam içine katmak istiyoruz. Onlarla beraber çalışmalar yapıp, yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Bu konuda çok güzel projeler hayata geçirdik. Daha da güzel projelerle engellilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.