Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı,  öncülüğünde başlayan ‘Huzur Toplantıları’ devam ediyor.


 

Bu kapsamda yapılan toplantılarda emniyet ekipleri Maslak’taki Steingenberger Hotel’de (Sheraton) düzenlenen huzur toplantısında vatandaşlar bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda Maslak ve Ayazağa’nın sorunları konuşuldu.

“155’i aramayı ihmal etmeyin”


ercan çamırcı

Sohbet havasında geçen toplantıda Sarıyer’de vatandaşlarla birlikte çalışmaya ve herkesin sorunlarını dinlemeye önem verdiklerini ifade eden Çamırcı, “Vatandaşlarımız bize çevresinde gördükleri sorunları her zaman iletebilmeli. Nerede bir hata, eksiklik ve suç görürlerse bizlerle paylaşmalı. Yoksa bizler her olaydan haberdar olamayız. Sizlerden bize bilgi gelmezse pek çok olaydan haberdar olamayız. Sakın polis ne de olsa biliyordur diye düşünmeyin. Mutlaka bizi ve 155’i arayabilirsiniz. Eğer bize bildirdiğiniz halde sorun çözülmüyorsa o zaman bizden hesap sorabilirsiniz” dedi.

Ayazağa ve Maslak’ın sorunları konuşuldu


ercan çamırcı

Yapılan huzur toplantısında söz alan katılımcılar Ayazağa ve Maslak’ta yaşanan sorunları Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı’ya anlatarak, çözüm bulunmasını istedi. Özellikle trafik sorunundan muzdarip olduklarını belirten katılımcılar, yapılacak yeni düzenlenmelerle bu sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını istedi.

Trafik sorunu, uyuşturucu kullanımı, hırsızlık, dilenciler ve okul önlerinde alınması gereken önlemler konusunda ifade edilen şikayet ve talepleri dinleyen Çamırcı, sorunları tek tek not ederek, bu konudaki çözümlerle ilgilide bilgiler verdi. 

Yoğun katılım sağlandı


sarıyer emniyetiMaslak’taki Steingenberger Hotel’de (Sheraton) düzenlenen huzur toplantısına yoğun ilgi gösteren vatandaşlara Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, katılımından dolayı teşekkür etti.