Ziraat Bankası Zekeriyaköy Şubesi’nden eğitime önemli destek.


 

Türkiye’nin en köklü ve büyük bankalarından Ziraat Bankası, eğitime destek çalışmalarına devam ediyor. Hayatın her alanında vatandaşın yanında yer alan Ziraat Bankası Zekeriyaköy Şubesi, Kilyos’ta önemli bir projeye imza attı. Kilyos Veysel Vardar Görme Engelliler Okulu bahçesine konulan ATM’nin aylık kira bedeli öğrencilere bağışlanacak.

Çınar: Amacımız eğitime destek


emrullah çınarKonuyla ilgili gazetemize konuşan Ziraat Bankası Zekeriyaköy Şube Müdürü Emrullah Çınar, Okulumuza Ziraat Bankası olarak küçük bir eğitim desteği vermek istedik. Talepleri de göz önünde bulundurularak, bu kapsamda çalışmalarımıza başlayarak, hemen hayatta geçirdik. Kilyos’ta yerleştirdiğimiz ATM’nin aylık kira bedeli Kilyos Veysel Vardar Görme Engelliler Okulu öğrencilerine bağışlanacak. Bu projeyle hem öğrencilerimize küçük bir katkı sunmuş olduk hem de Kilyos nüfus yoğunluğu nedeniyle oradaki vatandaşlarımız yararlanmış olacak” dedi.

Ziraat hayatın her alanında


Ziraat Bankası’nın hizmetleri hakkında bilgi veren Çınar, “Ziraat Bankası emekli, vatandaş, esnaf ve toplumun geneline hizmetin en iyisini yapmak için vardır. VİP hizmet vererek, suyumuzu, çay, kahvemizi vererek ağırlıyoruz. Eskiden olduğu gibi Ziraat Bankası’nda kuyruk bekleme gibi bir sıkıntısı yok. Elimizden geldikçe hizmetin en iyisini vermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziraat Tarabya şubesi hizmete girdi


ziraat tarabyaZiraat Bankası Tarabya’da yeni şubesini açtı. Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Tarabya Şube Yöneticisi Serap Yazman, “Ülke genelinde 1800’e yakın Şubesiyle hizmet veren bankamız, Sarıyer halkına daha iyi hizmet verebilmek için Tarabya Şubesi ile şube halkasına bir yenisini daha ekledi. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun olarak geniş ürün yelpazemiz ile müşterilerimize hizmet sunma heyecanı içerisindeyiz. Bu heyecanı paylaşmak ve ürünlerimizi tanıtmak üzere Sarıyer halkını yeni Şubemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız” dedi.