Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türk Telekom Stadyumu’nun yanına inşa edilecek salon için ruhsatı aldıklarını söyledi. Sarıyer Belediyesi’ne teşekkür eden Özbek, Şükrü Genç’in destek verdiğini kaydetti.

Sarı kırmızı kulübün olağanüstü genel kurulu gerçekleşti. Galatasaray’ın 36. başkanı olarak seçilen Özbek, burada üyelere hitap etti.  Barkovizyona Türk Telekom Stadyumu’nun yanına inşa edilmesi planlanan salonun ruhsatını yansıtan Özbek, “Ruhsatı dün itibari ile aldık. Bu konuda Sarıyer Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Belediye Başkanı Şükrü Genç’in destekleri oldu. Biz bunu söyleyip söylememeyi tartıştık. Bir önceki sefer de statla ilgili tapuyu getirmiştik. O zaman 6 ay önce getirdiğimiz söylendi. Yine aynı yorumların yapılacağını düşündük. Arkadaşların da talebiyle ruhsatı sunuyorum. Devre arası geldiğinde temel atacağız” dedi.

“ADAY OLACAKLAR ENKAZ EDEBİYATI YAPMASIN”


Özbek, konuşmasında, 2018 yılında adaylığını koyacak olanlara da gereken bilgilerin verileceğini aktardı. Adaylığını koyacakların bunları incelemesini isteyen Özbek, “Enkaz edebiyatı yapılmasın. Buna seçildiğimden beri dikkat ediyorum. Biz bu edebiyatı yapmadık. Başarıyı yakalamak için çalıştığımızı belirttik. Eğer yönetmek için bu göreve talip isen bugünkü durumu bilinmeli” ifadelerini kullandı.