110 yıllık Dünya’nın ilk global gayrimenkul danışmanlık firması olan Coldwell Banker (CB), artık Zekeriyaköy’de! “Biz komşumuzun evini, potansiyel komşu adayımıza sunuyoruz.” sloganı ile yola çıkan CB’nin Bölge Temsilcisi VOG Gayrimenkul’un Broker/Owner’i Cenk Ataç, dünya markasının Zekeriyaköy ile buluşmasını Sarıyer Posta’ya anlattı!
Sarıyer’de gayrimenkul alım satım yapan Cenk Ataç, dünyanın önde gelen ve 110 yıllık bir tarihe sahip Coldwell Banker Gayrimenkul Danışmanlık Firması’nı Zekeriyaköy’e taşıdı. Gayrimenkul sektöründe dünyanın tanıdığı marka altında hizmet vermeye başlayan Coldwell Banker  VOG Gayrimenkul Broker/Owner’i Cenk Ataç, bu önemli markayı Zekeriyaköy’e nasıl getirdiğini ve faaliyetlerini Sarıyer Posta’ya anlattı.

Coldwell Banker Gayrimenkul Danışmanlık Firması hakkında en kapsamlı bilgileri veren Coldwell Banker Bölge Temsilcisi Cenk Ataç, Sarıyer ve Zekeriyaköy’de gayrimenkul sektörüyle ilgili çarpıcı açıklamalar da bulundu. Ataç’ın, bölgemizdeki gayrimenkul değerleri hakkındaki düşünceleri, profesyonel bir gayrimenkul danışmanıyla çalışmanın avantajları, 110 yıllık birikimin tercih edilme nedenleri ve daha fazlasını Sarıyer Posta’nın 104’ncü sayısında okuyabilirsiniz.

 

Coldwell Banker VOG Gayrimenkul

Zekeriyaköy/Sarıyer (Ormanada girişi)

Tel: 0212 289 80 80

http://www.sariyerposta.com/