Genel Seçimlere sayılı günler kalırken CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Cengiz Alp, çalışmalarını sürdürüyor.


Seçim bölgesinde İstinye pazarı esnafı ile buluşan Milletvekili Adayı Alp, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Pazar esnafının sorunlarını dinleyen Cengiz Alp, vatandaşların isteklerini not aldı ve CHP’nin seçim programı hakkında bilgi verdi.

Esnafın ağır vergi yükü altında ezildiğinin altını çizen Alp, ziyaretler sırasında karşılaştığı sırtında küfe taşıyan çocuğu görünce isyan etti. Alp, küçük çocukla bir süre sohbet etti.  Çocuğu sahiplenen Alp, "Bakın bu ülkemizin gerçeği, bu küçük yavrucak ailesinin geçimini sağlamak için çalışıyor, bize okuduğunu söyledi, CHP olarak biz bunun karşısında duracağız ve çocuk yaşta kimsenin emeğinin sömürülmesini istemiyoruz, okul çağında kitap okuma çağında ki pırıl pırıl beyinlerin sırtında küfe ile yük taşımasını hangi vicdan kabul eder soruyorum size. Bizim bir umudumuz var bizim bir hayalimiz var. Bizler eşit yurttaşlık şiarı ile yola çıktık ve bunun için çalışacağız. CHP iktidarı yakındır ve iktidarımızda çocuklarımız Pazar küfesi taşımayacak iktidarımızda gençlerimiz kalem tutacak ve eğitimlerini tamamlayacak. Yüzleri gülen ve geleceğe umut ile bakan insanlar özlemimizdir" ifadelerini kullandı.

Küfeli çocuğun ailesinin iletişim bilgilerini alan Alp minik yavruya yardım sözü verdikten sonra Pazar esnafı ziyaretini sürdürdü.