Kağıthane’de bir vatandaş, çocuğunun kendisinden olmadığını öğrenince ortağını silahla öldürdü.

Olay Seyrantepe Mahallesi’ndeki Site Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre matbaacılık yapan Okan A. İsimli vatandaş, 3 yaşlarında olan çocuğunun babasının kendisi olmadığını düşündü. Bu şüphe üzerine de DNA testi yaptırdı. Test sonucunda da çocuğun kendisinin olmadığını öğrendi. Durumu eşi Esra A.’ya sordu. Esra A. ise ‘Git ortağına sor’ diyerek cevap verdi. Okan A. ise bunun üzerine ortağı olan Cemil Ş.’yi işyerlerinin önünde beklemeye koyuldu.

SİLAH İLE 5 EL ATEŞ ETTİ


Okan A., Cemil Ş’yi görür görmez yanında bulunan ruhsatsız silah ile 5 el ateş etti. Cemil Ş. Olayda ağır yaralanırken, Okan A. ise kaçtı. Çevrede bulunan vatandaşlar da durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Cemil Ş.’ye olay yerinde müdahalede bulundu. Ardından da ambulansla Kağıthane Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Cemil Ş., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Öte yandan polis, olaydan sonra kaçan zanlı Okan A.’yı yakaladı. Okan A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi.