Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, günlerinin çoğunu şantiyeleri gezerek geçiriyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde Cemevi İnşaatı, Darüşşafaka’da Sarıyer Evlendirme Dairesi Binası, Pınar Mahallesi’nde Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezi inşaatları devam eden projelere Genç neredeyse her gün çalışmaları kontrol etmek için gidiyor.

Her bir proje Sarıyer için büyük önem arz ediyor. Belediye Başkanı Şükrü Genç’in mesaisinin büyük kısmını bu inşaatlara ayırması gözlerden kaçmıyor. İnşaatları dolaşan ve çalışmaları yerinde inceleyen Genç, şantiyede görevli mühendislerle saatlerce toplantılar yapıyor. Çalışmalarda her hangi bir aksaklık yaşanmaması ve projelerin hesaplanan zamanda bitirilmesi için çalışan belediyedeki makamına bazen hiç uğramıyor. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in belediyedeki tüm ekiplere; “Bu binalar ve projeler; Sarıyer halkına bizden miras kalacak. Bu yüzden en güzel şekilde ve Sarıyer’e en yakışır tarzda yapılmalı. Siz de bu konuda gerekli hassasiyeti her zaman gösterin” diyerek talimat verdiği öğrenildi.

Şükrü Genç için ayrı bir önem taşıyan Sarıyer Evlendirme Dairesi İnşaatı’nda sona gelindi.

Sarıyer Belediyesi’nin yürüttüğü proje çalışmaları hızla devam ediyor. Şükrü Genç’in büyük önem verdiği projelerden birisi olan ve 29 Ekim’de hizmete girmesi planlanan Sarıyer Evlendirme Dairesi İnşaatı’nda sona gelindi. Binanın çevre düzenlemesi çalışmalarına başlandı. Yapımına aralıksız olarak devam edilen inşaat bittiğinde Sarıyer’in 30 yıllık özlemini sona erdirecek. Birçok alanda kullanılacak olan Evlendirme Dairesi bittiğinde Sarıyerliler rahat bir nefes alacak.

Pınar Mahallesi’nde yapımı devam eden Belediye Hizmet Binası’nda yüzlerce işçi 3 vardiya halinde çalışıyor. Gece gündüz çalışmaların olduğu inşaatta zeminden yaklaşık 5 kat yükselen bina, önümüzdeki günlerde inşaatın gün yüzüne çıkacağı ve zemindeki katların tamamlanmasıyla binanın ana katlarına başlanacağı öğrenildi.                                                                                                                                                               IMG_6752IMG_6632 IMG_6684 IMG_6763 SUKRU-GENC-evlendirme-nikah-salonu-5-533x400 SUKRU-GENC-evlendirme-nikah-salonu-6-533x400