CHP Sarıyer 36. Olağan Kongresinde aday olmayarak, görevi bırakan Eski CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, birtakım göndermelerde bulunduğu veda mesajında yeni yönetime başarılar diledi. 

İşte Deniz’in mesajı:

Değerli Sarıyer;

İstanbul' un en güzide ilçelerinden biri olan Sarıyer' de 6,5 yıl CHP ilçe başkanı olarak görev yaparak, kendi isteğim doğrultusunda tekrar aday olmadan tamamlamış bulunmaktayım.

Bundan önceki gerek 10 yıllık Sarıyer ve İBB meclis üyeliği görevlerini, 6 yıl Reşitpaşa Spor Kulübü başkanlığı görevimi de, tekrar aynı yerlere aday olmadan kendi arzum ve isteğim doğrultusunda bıraktım. 20 yıla aşkın özel sektör çalışma hayatım da, büyük ölçekli kurumlarda faaliyet gösterdim, oralardan da kendi arzum ve isteğimle ayrıldım.

Siyaset bir meslek değil, olmamalı da, bir hizmet aracıdır. Gerek ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, ilçe  başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları gerekse partinin diğer  kademesinde görev yapanlar, bence bu görevleri en fazla 2 dönem yapmalılar. 5-10 yıl yapamadıklarını, ondan sonra yapacağı beklentisi doğru değildir. Görevinde çok başarılı olanlar, başka noktalarda değerlendirileceği gibi, başarısızlar kenara çekilmelidir.

Bir de parti içinde önemli bir görev üstlenenler başka başka görevlere talip olmamalılar. Yukarıda saydığım iki  hususa dikkat edebilirsek, gençliğin önünü açmış oluruz.

Siyasette başarının kantarı da döneminizde almış olduğunuz seçim sonuçlarıdır. İlçemizde gerek yerel, gerek genel, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Referandum sonuçları dönemimin başarılı geçtiğinin tescilidir. Bu başarı aslında partimin bütün üyelerinin ve Sarıyerlilerindir. Ben de bu başarı zincirinin 6,5 yıldır birinci halkası ve 1. derece imza yetkilisi olmakla ömür boyu gurur duyacağım.

Yeni yönetime başarı dilerken, benimle birlikte yol yürüyen çalışma arkadaşlarıma ve Sarıyerli dostlarıma sonsuz teşekkür ederim.

Saygılarımla