CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Deniz mesajında; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemine değinerek, düzenlenecek etkinliklere katılım çağrısında bulundu.

mehmet-denizErken kalkın çocuklar!  Yarın bayram


23 Nisan TBMM kuruluşunun yıldönümü olmakla birlikte , Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına olduğu gibi ayrıca şehit çocuklarına da armağan ettiği bir bayramdır.

23 Nisan tıpkı 29 Ekimler, 19 Mayıslar, 30 Ağustoslar gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşu, kurtuluşunu temsil eden ulusal bir bayramdır. Her yıl kutlanır ve bundan sonra da kutlanacaktır.

Bu yıl Sarıyer Belediyemiz bir ilke imza atmış olup değişik ülkelerden davet ettiği çocukları bir haftadır ilçemizde ağırlamakta onlarla ortak organizasyon düzenleyerek konuyu uluslararası boyuta taşımıştır.

Yarın 23 Nisan,

Yarın; yurtdışı seyahatine çıkmayacağız,

Yarın; hastalanmayacağız,

Yarın; yorulmayacağız,

Yarın; Teröre verdiğimiz şehitlerimizi bahane ederek bayramımızı kutlamaktan vazgeçmeyeceğiz,

Haydi Çocuklar…

Bayrağımızı ve ailenizi alın gelin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını beraber kutlayalım…

Yarın ki 23 Nisan Çocuk Bayramı programımız;

Saat 09:00 Sarıyer organik Pazar alanından Sarıyer meydanı Atatürk anıtı önüne kadar çocuklarımızla yürüyoruz,

Saat 10:00 Atatürk anıtına çelenk sunumu ve halk oyunları gösterisi,

Saat 15:00-20:00 Life Park’ta (Bahçeköy Cad. No:114 Sarıyer) Sarıyer Belediyemiz öncülüğünde Uluslararası çocuk şenliği (halk oyunları, seremoni, çocuk korosu, ikramlar ve MANGA konseri)

Bütün çocuklarımızla birlikte vatandaşlarımız davetlidir.