CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Sarıyerliler Derneği’ni ziyaret etti.


7 Haziran genel seçimleri kapsamında çalışmalarını yürüten CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Sarıyerliler Derneği’ni ziyaret etti. CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Dursun Çiçek, Didem Engin ve Gülay Yedekçi Arslan dernek yöneticilerinden dernek ve genel seçim hakkında bilgi aldı. Dernek ziyaretinde konuşan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz önemli açıklamalarda bulundu.

Deniz: Halk AKP iktidarına karşı isyan içinde


Ziyaret sırasında konuşma yapan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz Sarıyerliler Derneği’nin Sarıyer için olan önemine dikkat çekerek, “Derneğin yönetiminde eski ilçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve dernek başkanlarımız bulunuyor. Bunun için ziyaretimiz seçim toplantısından farklı olarak örgüt toplantısı gibidir. Önümüzde zor bir seçim ile karşı karşıyayız. Seçime az bir süre kalmasına rağmen bütün enerjimizi seçim çalışmalarına harcamalıyız.  Kamuoyunda, meydanlarda, saha çalışmalarımızda, ev ve esnaf ziyaretlerimizde görüyoruz ki AKP artık bitmiştir. Vatandaşlar bizi bunlardan kurtarın diyerek sitem ediyor.  Halk, AKP iktidarına karşı isyan içinde. Ekonomik sıkıntı had safhada, aileler zor geçiniyor” ifadelerini kullandı.

 Deniz: 7 Haziranda CHP iktidarının kurulacağı gündür


CHP’nin seçim çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini anlatan, “Deniz Ekonomik programımızı en iyi şekilde milletvekillerimiz ile birlikte halka anlatıyoruz. Emeklilere iki maaş ikramiye, aile sigortası, mega projeleri anlatıyoruz. Hedefimiz iktidar ve ilk defa bu kadar başarılı ve seçimi kazanmaya yakın durumdayız. Örgütümüz İstanbul’un her yerinde, Milletvekillerimiz ile birlikte çalışmalarını yürütüyor. 7 Haziranda CHP iktidarını halkımıza ve partililerimize yaşatacağız. Ülkemiz uzun yıllar mücadele verdiği bu iktidardan kurtulmanın sevincini yaşayacaktır” dedi.