Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği, çocuklarla birlikte Sarıyer Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, futbolcularla maç yaptı.


sarıyer spor

Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği, başta Abdullah Özkan olmak üzere çocukları gülümsetebilmenin, bir yetimin, bir öksüzün kalbine dokunabilmenin, bir yaşlının anılarını ve yalnızlığını paylaşabilmenin, yaşamın özü olduğuna inanan bir grup gönüllünün bir araya gelmesiyle 2014 yılında kuruldu.

Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği, birçok sorunun temelinde aile kurumunun zayıf bir temele inşa edilmiş olması, bunun sonucunda da her manada eksik ve mutsuz çocukların oluşması, sorununa değinmek için bir araya gelen gönüllülerden oluşuyor.  Sağlıklı ve mutlu bir toplum oluşturmak amacında olan gönüllüler, hayatın her alanında çalışmalar yürüterek gönlülere bir yerde su serpiyor. Derneğin bir diğer amacı ise; Yaşlıların tecrübelerini, anılarını paylaşarak hem yalnızlıklarına çözüm üretmek hem de kendilerini toplumdan dışlamalarını engellemek.

Çocuklar, futbolcularla maç yaptı


IMG-20160113-WA0014Öncelikli olarak bazı imkanlardan yoksun olan çocukların üzüntülerini paylaşmak, onların psiko-sosyal gelişimine katkıda bulunmak adıyla kurulan Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği çeşitli eğitici ve eğlenceli faaliyetler düzenleyerek, gelecekte mutlu bireyler olmaları adına yüreklerine mutluluk tohumları serpiyor. Bu kapsamda Şehit Üsteğmen Ali Büyük Dicle Özel Eğitim Merkezi’ndeki çocuklarıyla, Sarıyer Spor Kulübü’nü Zekeriyaköy Antrenman sahasında ziyaret ettiler. Futbolcular ve teknik yönetimi ziyaret eden çocuklar, sevgi gösterisiyle karşılandılar. Takımın idmanını seyrettikten sonra futbolcularla beraber top oynayan çocuklar, mutlu bir şekilde ayrıldılar. Dernek yönetimi, futbolcu ve yöneticilere ziyaret kabulünden dolayı teşekkür ederek, başarıların devamını diledi.

IMG-20160113-WA0018