Bakanlık teklifini kabul eden ve kulislerde Başbakan Yardımcısı olacağı konuşulan MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’e, tepkiler gelmeye devam ederken,  MHP Sarıyer Eski İlçe Başkanı Erdal Çoban da tepkisini isim vermeden sosyal medya üzerinden gösterdi.


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’e partisinden gelen tepkilere MHP Sarıyer Eski İlçe Başkanı Erdal Çoban da katıldı. Sarıyer’de yaptığı etik siyasetiyle birçok siyasetçi tarafından sevilen Erdal Çoban, sosyal medya üzerinden isim vermeden MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’i eleştirdi.

Çoban: Partim için en iyisini yapmaya çalıştım


Çoban, partisinin yararı için yıllardır emek harcadığını belirterek, “Yaşım 49 kendimi bildim bileli bu davaya hizmet ediyorum. Gün geldi hakarete maruz kaldım, gün geldi görev verildi, gün geldi görevden alındım,  gün geldi en ağır iftiralara maruz kaldım, gün geldi maruz kaldığım muameleleri aileme bile anlatmakta güçlük çektim.  Partim gel dedi koşarak gittim göreve hizmete git dediler arkama bakmadan ağzımı açmadan gittim. Sustum nefsimi çukurlara attım. Ama bir tek gün liderime davama ülkücüye tek söz söylemedim” dedi.

Çoban, veryansın etti


Partiye emek harcayanlara haksızlık yapıldığını söyleyen Çoban, haksızlık yapanlara sahip çıkmayın diyerek, “Üzülerek görüyorum ki vekil formunu doldururken bu partiye üye olanların vekil gösterilmeyince bu partiye ağza gelinmeyecek hakaretler eden İnsanlara tabanımızın sahip çıkması beni derinden yaralıyor. Peki, biz ne olacağız vekil mi olduk bakan mı olduk. Bir düşünün bu davaya yıllarını verenleri siz bu dava adamlarına haksızlık etmiyor musunuz? ALLAH AŞKINA yapmayın genel başkan'a muhalefet edeceğim diye bunca ülkücüye haksızlık etmeyin. Bu omurgasız çapsız koltuk sevdalılarına sahip çıkmayın” veryansın etti.

Çoban: Herkes ayağını denk alsın


Çoban eleştirilerine gelen tepkiler üzerine şu sözleri kullandı: “Bakın beyler bayanlar bu sayfa benim sayfam ve siyasi kimliğimde açık seven durur, sevmeyen çeker gider.  Bu sayfadan bölücü parti hariç hiçbir parti liderine hakarette bulunmadım.  Ola ki onları sevenleri kırarım diye. Ama bu saatten sonra her kim ki liderime, partime laf söylerse buradan açık beyan ediyorum herkes ayağını denk alsın.”

Haber: Levent PEHLİVANOĞLU