CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ı makamında ziyaret etti.


 

ak parti

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen CHP Sarıyer 35. Olağan Kongresini ziyaret eden Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerine, kongredeki ziyaret ve desteklerinden dolayı,  CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve yönetim kurulu üyeleri Ferahevler’deki Ak Parti İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

Çalışmalarda karşılıklı başarılar dilendi


CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve yönetim kurulu üyeleri kongre ziyareti için Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’a teşekkür ederek yeni yönetim kurulu üyelerini tanıştırdı. Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Sarıyer’in sorunları konuşuldu


chp

Sıcak bir ortamda sohbet havasında geçen ziyarette Sarıyer’in önemli sorunları ve çözümleri konusunda ortak çalışmalar konuşuldu. Öte yandan ülkede son zamanlarda yaşanan sorunlar tartışılarak, karşılıklı önerilerde bulunuldu.

Haberin geniş detayı gazetemizin 91. Sayısında yer alacaktır…