CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından sandık görevlilerine seçimlerde oy sandıklarının güvenliği için eğitim veriyor.


7 Haziran genel seçimleri için CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde sandık görevlilerine eğitim verdi. Son seçimlerde yaşanan olaylar nedeni ile, CHP örgütleri aynı durumun tekrarlanmaması için partililerine eğitim seminerleri düzenledi. CHP Sarıyer ilçe örgütüne sandık güvenliği eğitim seminerlerini Güler Ümit, Yerel Yönetimler sorumlusu ve eğitimcisi Av Saim Öztürk ve Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Sevim Yalınkılıç yönetti.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen sandık eğitim çalışmaları nedeniyle katılımcılara seçim günü neler yapabileceklerini, nasıl organize olacağını, sandık görevlileri ve gözlemcilerin yetkileri hakkında bilgiler verdi.

Genç: Aynı sorunların yaşanmaması için çok çalışmalıyız


Sagençrıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, çalışmalara katılan partililere sorumluluklarını hatırlatarak, “Sarıyer ilçesi sandık sorunluluğunda işi başarmış bir ilçedir. Artık diğer ilçelere yardım etmeli ve az farkla kaybettiğimiz Üsküdar, Beykoz ve bazı ilçelerde yaşananların tekrarlanmaması için örgütümüzün bu ilçelere seçim günü özellikle destek verilmesi gerekiyor. Bir  daha aynı şeyleri yaşamamak için çok çalışmalı ve işi sıkı tutmalıyız” dedi.

 

Düzenlenen eğitim seminerine; CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu, Chp Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, CHP Millet Vekili Adayı Hülya Güntaş, CHP İstanbul Başkan yardımcısı Ali Köylüoğlu, Şeyma Dumrul ve partililer katıldılar.