7 Haziran genel seçimlerine az bir süre kala seçim çalışmalarını hızlandıran CHP Sarıyer İlçe örgütü üst üste açılan seçim bürolarına bir yenisini daha ekledi.


Yaklaşan genel seçimler için çalışmalarına ara vermeden çalışan CHP Sarıyer İlçe Örgütü Ömürtepe’de görkemli büro açılışını gerçekleştirdi. CHP’nin Ömürtepe’deki seçim bürosunun açılışı da daha önceki açılışlar gibi şenlik havasında geçti. Sarıyer’in her sokağında çalışma sürdüren CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı seçim hazırlıklarına devam ediyor.

Deniz: Girmedik Sokak, elini sıkmadık insan bırakmıyoruz


CHP SARIYER.Açılış töreninde konuşan İlçe Başkanı Mehmet Deniz, “Her seçim bürosunun açılışında iktidara bir adım daha yaklaştığımızı hissediyorum. Parti üyesi arkadaşlarımız gün boyu ev ev dolaşıp, aileleri ziyaret ediyor ve parti programımızı anlatıyorlar. 2. Bölgede girmedik sokak, elini sıkmadık insan bırakmıyor, bize oy versin ya da vermesinler. Bu seçim  hepimiz için bir dönüm noktası olacak. Vatandaşlarımızın duygusallıktan uzak, mantıklı ve sağduyulu düşünerek, çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, yaşlılarımızın, engellilerimizin, dahası tüm toplumun huzur, refahı ve sağlığı için CHP’ye oy vermesini, bizi iktidara getirmesini istiyoruz. Ve bunun da mutlaka gerçekleşeceğine inanıyoruz. Gelecek günler CHP’li olacak, Türkiye CHP ile yaşanılacak bir Türkiye’ye kavuşacak” ifadelerini kullandı.

Açılışa, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve İlçe Yönetimi, CHP Milletvekili Sencer Ayata, 2. Bölge Milletvekili Adayları Didem Engin, Gülay Yedekçi Arslan, Cengiz Alp ve çok sayıda partili katıldı.