Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede göreve bir kez daha seçilen Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Sarıyer Şubesi Başkanı Fahrettin Serdaroğlu, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç’ı ağırladı. Başkan Yalınkılıç ve CHP Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, ADD Sarıyer Şubesinde gerçekleşen ziyarette, Serdaroğlu ve yönetimine başarılar diledi.

Sarıyer’e dair derin sohbet

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, daha sonra Sarıyerliler Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Hayati Kaptanoğlu ile bir araya geldi. Sarıyer’e dair sorun ve çözüm önerilerinin derinlemesine konuşulduğu buluşmada ADD Sarıyer Şube Başkanı Fahrettin Serdaroğlu ve Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi Levent Pehlivanoğlu da yer aldı.

Pehlivanoğlu, basın ve siyaset ilişkilerine değindi

Ziyarette Sarıyer basınının sorunlarına dair açıklamalarda bulunan Levent Pehlivanoğlu, Sarıyer Belediyesinin ve Sarıyer siyasetçilerinin basınla daha yakın iletişim kurması gerektiğini belirtti. Belediye ve siyasi parti etkinliklerinin Sarıyer medyasıyla yeterince paylaşılmadığını dile getiren Pehlivanoğlu, gerçekleşen programların bu nedenle kamuoyu tarafından yeterince bilinmediğini söyledi.

Özel Haber: Ahmet CİRİK