CHP Sarıyer’de yapılan kongre sonucu kadın kolları başkanlığına seçilen Nihal Yeşilbaş ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti.


CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Yeşilbaş ve yönetimden; Ayşe Tulum Orhan, Kader Demiray ve Yasemin Büyükertan gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na, objektif, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışından dolayı teşekkür etti.

Pehlivanoğlu, başarılar diledi


chp sarıyer kadın kolları

CHP’liler,  Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na ziyaret sırasında Sarıyer’de yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Pehlivanoğlu, yeni yönetimi tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yeşilbaş: Yerel basını önemsiyoruz


Yerel basına çok önemli verdiklerini belirten partililer, “Yerel basın bizim gibi siyasetçiler için çok önemli gerek tanıtım gerekse çalışmalarımızı duyurması hususunda özellikle Sarıyer Posta Gazetesi ailesine teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaretlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

“Sürekli sokakta ve halkın içinde olacağız”


Çalışmaları hakkında Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na bilgi veren Yeşilbaş, “ Her seçim sonrası partide yaşanan kan kaybını önlemek amacıyla ilk çalışmamız parti içindeki küskünleri barıştırmak olacaktır. Partide üye sayısını artırarak, yarın seçimmiş gibi çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu bağlamda STK’larla, yerel basınla ve halkla ilişkileri güçlendireceğiz. Sürekli sokakta ve halkın içinde olacağız. Ortak amaç Sarıyer’e hizmet yapmak” dedi.