CHP Sarıyer İlçe Örgütü, dün Riva’da yapılan toplantıyla, 6-7 Eylül’de yapılacak olağanüstü Kurultayı değerlendirdi. Toplantıya başkanlık eden Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Kurultayda Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini belirtti.

chp

 

Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP’nin 18. Olağanüstü Kurultay’ı için Genel Başkanlığa adaylığını açıklamasıyla CHP örgütleri toplantılarla Kurultaya hazırlık yapmaya başladı. Sarıyer İlçe Örgütü de dün Büyükdere Riva Tesisleri’nde yaptığı toplantıya katılım yoğundu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer Gençlik Kolları ve çok sayıda üyenin katıldığı toplantıda, üyelerin kurultay öncesi yorumlarına yer verdi. Üyelerin söz alarak kürsüde yaptığı konuşmalarda farklı yorumlar söz konusu oldu. Kurultayda oy kullanacak Sarıyer İlçe Örgütü içindeki 4 delege, bu görüşlerin hepsini değerlendireceklerini ve ortak bir paydada toplayarak hareket edeceklerini belirtti.

 

Toplantıda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yoğun çalıştığını ve eksikler olmasına rağmen partiye verdiği emeğin büyük olduğunu belirtti. Kurultayda oy kullanacak delegelerden biri olan, Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ise açıkça Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini ve Muharrem İnce’nin fevri davrandığını düşündüğünü ifade etti.

[caption id="attachment_18309" align="alignleft" width="300"]CHP Sarıyer İlçe Örgüt Toplantısına üyeler yoğun katılım gösterdi CHP Sarıyer İlçe Örgüt Toplantısına üyeler yoğun katılım gösterdi[/caption]