CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, 15 Ekim’de partinin uzman kadrolarından oluşan yaklaşık 50 kişilik bir grupla özel bir toplantı düzenledi.


Yerel seçim öncesi İlçe Başkanlığı bünyesinde oluşturulan ve başarılı çalışmalar yapan yerel yönetim çalışma grubu, Eğitim grubu ve Engelli Çalışma gruplarının ilçe ile koordineli çalışmaları neticesinde 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Sarıyer’de ciddi bir başarı kazandı. Toplantıda ilçede var olan bu gruplara yenileri eklenerek genel seçim öncesi yeni ve güçlü bir kadro ile sahada olmaya hazırlanıyor.

CHP Sarıyer’de güçlü bir kadroyla genel seçime hazırlanıyor


Disiplinli ve sistemli çalışmanın sonucunda gerek CHP Sarıyer İlçe Belediye Başkanlığı’nda gerekse İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda 107 bin oyla yüzde 52 gibi başarı elde etti. Bu başarıyı korumak ve daha da yükseltmek için genel seçim öncesi güçlü bir kadroyla çalışmalara hazırlanıyor. Kadroda farklı gruplarda görev alan kendi dallarında başarılı ve nitelikli sürpriz isimler bulunuyor. İlçe Başkanı Mehmet Deniz genel seçimi Sarıyer’de bu güçlü kadro ile hazırlanacaklarını belirtti.