Sarıyer’de 33 yıldır ev tekstil ve perde sektöründe hizmet veren Dilek Home yenilenen yüzü ve geniş ürün yelpazesiyle hizmet vermeye devam ediyor. Dilek Home’un başarısını paylaşmak üzere gazetemize ziyaret eden Cengiz Boyraz, Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na tarafsız, objektif yayıncılık anlayışından dolayı teşekkür etti.  


dilek home

Ev tekstilinde Sarıyer’in önde dekorasyon firmaları arasında yer alan Dilek Home, İşletmesi Cengiz Boyraz, gazetemize yaptığı ziyaretinde Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na mağazalar hakkında bilgi verdi.

Dünyaca ünlü markalar yer alıyor


Yılların deneyimini kaliteyle buluşturan Dilek Home’da hedef Sarıyerlilere nitelikli hizmet veriyor. 1983 yılından bu yana hizmet veren ve müşteri memnuniyetini esas alan Dilek Home’un başarısını gazetemizle paylaşan Dilek Home’un İşletmecisi Cengiz Boyraz, Dilek Home mağazalarının ev tekstil satış ürünlerini keyfe dönüştürdüğünü söyledi.  Sarıyer halkına ilgilerinden dolayı teşekkür eden Boyraz,  “Bu sektörde Taç Perde ve ev tekstil ürünü olarak aklınıza gelebilecek her şey mağazalarımızda müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Pierre Cardin Halı, Royal Halı, Marie Claire Ev Tekstili, Pierre Cardin Porselen, Pierre Cardin Perde ve Döşemelik,  Emsan, Gelin Home, İssimo Home, U.S. Polo Assn,  Cemil İpekçi Ev Tekstili, Soft Cotton Havlu gibi dünyaca ünlü ve bilinen markalarımızla hizmet ederken kalite ilkemiz müşteri memnuniyetimizdir” dedi.

Boyraz: Deneyimimizi kalite ile birleştirdik


dilek homeDilek Home’nin farkı müşteriyle bir aile ilişkisi kurması ile günden güne büyüdüklerini belirten Boyraz, “Dilek Home, olarak Sarıyer bölgesine ev tekstil ürünleri alanında en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Deneyimimiz kalite ile birleştirdik. Taksitlendirme ve uygun fiyat seçenekleri ile müşterilerimize ödeme kolaylıkları  sağlıyoruz” dedi.

Boyraz, tüm Sarıyerlileri mağazaya davet etti


Geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet veren Dilek Home’da taviz verilmeyen diğer bir kriterin kalite olduğunun altını çizen Boyraz, “Öncelikle müşteriye değer veren bir yaklaşımımız var. Müşterimizin istekleri doğrultusunda kaliteyi ön planda tutan bir anlayış ile 33 yıldır hizmet vererek, müşteri memnuniyeti ve kaliteden ödün vermiyoruz" dedi.

Online alışveriş’te güven ve kalite


Günceli ve teknolojiyi kullanarak, tüm dünyaya online alışveriş mağazamızla müşterilerimizin gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceklerini belirten Boyraz, "web sitelerimizden güvenli bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlıyoruz. ” şeklinde konuştu.

Bilgi: 0212: 218 55 55 -  0212: 271 90 90


www.dilekhome.com.tr – www.wishopes.com


Şehit Mithat Yılmaz Caddesi No:43 Sarıyer