Hayatın her alanında yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle herkes tarafından takdir edilen Carrefoursa, projelerine aralıksız devam ediyor.


carrefoursaCarrefoursa geçtiğimiz günlerde 1. Yılını kutlayan Zekeriyaköy Carrefoursa Gurme sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, kermes düzenledi. Zekeriyaköy Carrefoursa Gurme bölgeye kurulduğu günden itibaren bölgeye canlılık katan ve yaptığı sosyal projelerle bölge halkının sürekli yanında olduğunu hissettirmeye devam ediyor.  

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Zekeriyaköy Carrefoursa Gurme Mağaza Müdürü Barış Çelik şu açıklamayı yaptı: “Carrefoursa’nın sorumluluğu gereği sosyal sorumluluk projelerine destek veriyoruz. Carrefoursa Gurme’nin hizmet kalitesini, sosyal sorumluluk projleri ile birleştiriyoruz” dedi.

ÇYDD’den Zekeriyaköy Carrefoursa Gurme’ye teşekkür


zekeriyaköy çyddZekeriyaköy Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyelerinin düzenlediği kermeste teşekkürlerini dile getirerek, “Carrefoursa bölgeye geldiğinden beri her konuda yanımızda oldu. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında aktif faaliyet yürüten bütün derneklere kapılarını açtılar. Bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Buradan gelen bütün gelirlerle çok sayıda öğrencinin okumasına destek oluyoruz. Bu anlamda 250 öğrencimize burs veriyoruz.  Bu destek ve katkılar bizim için çok önemli. Bu tür alanları diğer firmalarında halka açmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.