Büyükdere merkez’de bulunan ve Büyükdere’nin en eski parkı, Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileniyor. Projenin bitmesiyle Büyükdere modern bir parka kavuşmuş olacak.


büyükdere

Büyükdere’de bulunan ve kullanılamaz halde olan park, Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yenileniyor. Proje hazırlanan parkta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Büyükdere Merkez parkı olarak bilinen ve yenilenme çalışmaları başlatılan parkın çevre düzenlenmesi bittikten sonra, modern bir hale getirilecek.

Proje halkla beraber yapıldı


Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri gazetemize yaptığı açıklamada, parkın yakın bir tarihte faaliyete geçeceğini söyleyerek, “Proje halkın beklentileri doğrultusunda, Büyükdere’de yaşayan vatandaşlarla birlikte yapıldı. İçinde banklar ve çocuk oyun alanları olacak olan parkta Büyükdereliler boğazın eşsiz görüntüsüne doyacak. Ekiplerimiz tarafından başlatılan bu çalışma, sonucu, Büyükderemize yakışır bir park ortaya çıkacak” ifadelerine yer verdi.

Yılmaz: Bir tarih korundu


ali rıza yılmazSarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Ali Rıza Yılmaz, parkla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Proje yakın bir tarihte bitecek ve Büyükdereliler çocuklarıyla gelip zaman geçirebileceği bir parka kavuşmuş olacak. Sarıyer’in en eski parklarından olan bu parkın Büyükdere halkına kazandırıldığı için öncellikle Sarıyer Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Genç’e ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Bu çalışmayla Sarıyer’de bir değer daha korunmuş oldu.”

Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Nihal Nevruz ve CHP Büyükdere Mahalle Başkanı Mahmut Demir’de gazetemiz aracılığıyla çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederek, böyle güze çalışmaların Sarıyer’e kazandırılması gerektiğini söyledi.

büyükdere