Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden ve sezonu 29 puanla 7. sırada bitiren Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, İzmir’de oynayacağı klasman müsabakalarında Avrupa kupaları için ter dökecek.


7-8-9 Nisan’da İzmir’de oynanacak klasman maçlarında Nilüfer Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çanakkale Belediyesi, Sarıyer’in rakipleri olacak. 4 sezondur 1. Ligde boy gösteren ve performansıyla göz dolduran Sarıyer Belediyesi, önümüzdeki sezon Avrupa’da boy göstermek istiyor.

Gökhan Edman: 2015-2016 sezonu, son 20 yılın en değerli ligi


Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Edman, İzmir’de oynanacak klasman maçları öncesinde yaptığı açıklamada; 2015-2016 Voleybol sezonunun son 20 yılın en değerli ligi olduğunu söyledi. 1. Ligde yer alan 12 takımın da Avrupa’da final oynayacak kapasitede olduğunu söyleyen Edman, 3 sezon Avrupa kupaları için mücadele ettik fakat bu kez ipi göğüslemek istiyoruz diye konuştu. İzmir’deki maçları psikolojik motivasyonu ve fiziksel gücü iyi olan takımların kazanacağını söyleyen Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Edman, klasman maçlarının adeta bir belediyeler turnuvası şeklinde geçeceğini söyledi.