Bayan Voleybol 1. ligde mücadele eden ve zorlu rakiplerine karşı aldığı galibiyetlerle başarılı sezon geçiren Boğazın Sultanları, düzenlenen moral niteliğindeki yemekte bir araya geldi. Kulüp yönetimi ve voleybolcuların yanı sıra Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Semra Kartal’ın da katıldığı yemekte, takımın oldukça moralli ve keyfili olduğu gözlendi.


IMG_2906Aldığı galibiyetlerle form grafiğini yükselten ve sezon sonunda play-offlara katılmayı hedefleyen Boğazın Sultanları, Cumartesi günü saat 16.00’da  İstanbul Üniversitesi Bahçeköy Orman Fakültesi Spor Salonunda konuk edeceği Galatasaray maçı öncesi Pileki Pide ve Karadeniz Ev Yemeklerinin sahibi Yakup Güngör Mutlu’nun düzenlediği yemekte moral depoladı.

Sultanlar, birlik ve beraberlik mesajı verdi


‘Pileki Pide Salon’unda düzenlenen yemeğe Sarıyer Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Semra Kartal, Yakup Güngör Mutlu, Sarıyer Belediyesi A Bayan Takım Antrenör Gökhan Edman ile takım yöneticilerinin yanı sıra takım oyuncuları katıldı. Hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği Nilüfer Belediyesi'ni 3-0 yenen Boğazın sultanları galibiyetin sevincini keyifli geçen yemekte moralli oldukları gözlendi.

Kartal: Takımla birlikte olacağız


IMG_2919Sarıyer Posta Gazetesi'nin davet edildiği  yemekte karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Yemekte Kulübü Başkanı Semra Kartal, takıma dair değerlendirmelerde bulundu. Takım form grafiğinin yükseldiğine dikkat çeken Kartal, takımın elde ettiği başarıyla Sarıyer’e prestij kazandırdığını söyledi. Kalıcı bir başarıyı hedeflediklerini belirten Kartal, “Takımızın başarısı her geçen gün artıyor. Bu başarıda gördüğünüz gibi birlik ve beraberliğin etkisi çok çok büyük. İyi bir ekibimiz ve iyi oyuncularımız var. Bizler de yönetim olarak ellimiz taşın altına koymaya devam edeceğiz. Hedefimiz ligi altıncı sırada bitirip, Balkan Şampiyonası’na gitmek. Bunun için takımla birlikte olacağız ve başarı gelecektir” şeklinde konuştu. Türkiye’de şu an görevde olan tek kulüp başkanı kadın olduğunun ifade eden Kartal, taraftarla seslenerek, Cumartesi günü saat 16.00’da  İstanbul Üniversitesi Bahçeköy Orman Fakültesi Spor Salonunda oynanacak olan Galatasaray maçına tüm spor severleri davet etti.

Pileki Pide ve Salonu sahibi  Yakup GIMG_2913üngör Mutlu, ise Sarıyer’e hizmet eden ve her gün başarılarıyla adlarından söz ettiren takıma sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Mutlu, “Bu takım Sarıyer’in prestij kaynağıdır. Takım her gün başarıdan başarıya koşuyor. Bu nedenle takımı yalnız bırakmamalıyız” dedi.

Edman: Hedef dördüncü bitirmek


Son olarak konuşan Antrenör Gökhan Edman, takımın geçen seneye oranla başarılı bir grafik çizdiğini ama kendileri için asıl başarının elde edecekleri galibiyet serisi olacağını ifade etti. Edman, ligi 4’ıncı sırada bitirip play-offlara kalmak istediklerini belirterek, sözlerine son verdi. Yemek katılımcıların birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

IMG_2918